top of page

wie ben ik

Even voorstellen: ik ben Anouschka Hendriks en sinds 2013 zelfstandig fotograaf. Verder ben ik gelukkig getrouwd en de trotse moeder van drie volwassen kinderen.

Het begon allemaal met een simpel digitaal cameraatje waarmee ik zo goed en zo kwaad als ik kon de vakanties met mijn gezin probeerde vast te leggen. Als herinneringen waren het prima foto's maar kwalitatief liet deze camera mij in de steek. Daarom heb ik destijds een goede Spiegelreflex Camera aangeschaft en dit opende een hele nieuwe wereld voor mij. Ik raakte volledig in de ban van fotograferen.

Om mijn fotografie naar een hoger plan te tillen ben ik een opleiding tot fotograaf gaan volgen aan de School voor Fotografie in Breda en heb deze in 2011 met goed gevolg afgerond.

Waar ik eerst nog dacht om fotografie als hobby te blijven doen, kreeg ik al snel zoveel verzoeken van mensen om voor hen te fotograferen, dat ik besloot om mijn eigen bedrijf te starten. Inmiddels bezit ik meerdere camera's en lenzen en een mooie grote studio aan huis.

Niet alleen fotograferen in de studio doe ik graag maar ook het fotograferen op locatie, zowel voor particulieren als voor bedrijven vind ik erg leuk. Ik ben de vaste fotograaf voor Esser Makelaardij en ik maak in mijn vrije tijd werken voor aan de muur die ik verkoop in mijn shop aan WADM.nl. Deze afwisseling in mijn werk vind ik heerlijk.

Kortom ik heb dus van mijn hobby mijn werk weten te maken en fotografeer dagelijks met heel veel plezier!

Neem vooral vrijblijvend contact met mij op als je om welke reden dan ook professionele foto's wilt hebben of nodig hebt. Ik help je graag om een mooi resultaat te verkrijgen.

bottom of page